08 October 2012

Keistimewaaan Negara ISRAEL Yang Tidak Di Miliki Oleh Negara Manapun Di Dunia Ini

Israel Haifa
Anda tahu Negara Israel? Iaitu negeri yang Mempunyai 'Sang Juru Selamat' yang kelak akan datang ke dunia menjelang akhir zaman.

Saat ini 'Sang Juru Selamat' mereka masih ditahan/ dirantai oleh Allah SWT di sebuah pulau. Sang Selamat ini adalah DAJJAL, dan dengan izin Allah  si Dajjal ini akan menjelajahi ke seluruh pelusuk dunia dan ini memberi alamat bahawa dunia ini mendekati jatuhnya benda dari langit (tanda Kiamat Besar) ...

Kelebihan ataupun keistimewaan Israel di bandingkan dengan negara-negara lain di dunia ini adalah:

1.   Satu-satunya negara yang boleh membunuh manusia tanpa belas kasihan, memusnahkan sesuatu etnik, bangsa, ataupun negara tanpa boleh diambil tindakan Oleh Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) - memang kelakar bukan?.

2.   Satu-satunya negara di mana ada tenteranya, maka negara itu menjadi kepunyaan Israel. Contoh: Jika para tentera Israel datang ke Kedah, maka Kedah adalah milik Israel, bukan lagi hak Malaysia, dan Kerajaan Malaysia tidak boleh membantah, sekiranya Kerajaan Malaysia membuat bantahan maka negara itu akan di serang oleh Amerika dan PBB - ini juga agak kelakar.

3.   Menguasai 90% Perekonomian Dunia, para Banker Yahudi, 10 Orang Terkaya di Dunia (Bill Gates, dan lainnya), dan illuminati.

4.   Satu-satunya negara di dunia yang mempunyai senjata nuklear tapi tidak dilarang oleh Amerika dan PBB. Cuba anda bayangkan jika yang mempunyai senjata nuklear itu negara-negara Islam, maka Amerika dan PBB akan membuat pelbagai alasan untuk menyerang.

5.   Bahawa bangsa Yahudi (Israel) diberi kelebihan oleh Allah SWT sehingga mereka memiliki keunggulan dalam bidang kecerdasan dan kekuatan berbanding dengan bangsa-bangsa lain di dunia. Anggapan tersebut berdasarkan pada Al-Qur'an surat Al-Baqarah ayat 47, yang berbunyi:

"Hai Bani Israil, ingatlah akan nikmatKu yang telah Aku anugerahkan kepadamu dan (ingat pula) bahwasanya Aku telah melebihkan kamu atas segala umat." 

6.   Merokok adalah barang yang sangat haram bagi mereka. Akan tetapi tahukah anda Philip Morris adalah seorang Yahudi, pemilik syarikat rokok yang telah menguasai 70% pasaran rokok di seluruh dunia termasuk di Malaysia, HM Sampoerna, Gudang Garam, dan Djarum adalah termasuk milik Philip Morris.

7.   Menguasai filem Box office, tahukah anda makna dan rahsia dari HOLLYWOOD?

8.   Anak-anak remaja antara umur 13-17 tahun dan awal dewasa antara umur18-22 tahun di Israel sangat dilarang mengadakan hubungan sex dengan lawan jenis, tetapi justeru dibenarkan oleh orang tua mereka berhubungan sex dengan sesama jenis (Homo - Lesby) sebelum menikah rasmi dengan lawan jenis. Oleh kerana itulah tidak hairanlah jika di Israel seorang remaja ataupun cowo dewasa awal (18-22 tahun) sudah pernah berhubungan sex dengan teman cowonya.

9.   Satu-satunya negara yang menguasai hampir di seluruh sektor kehidupan umat manusia, melalui persaudaraan bebas (Freemasonry).

10. Negeri yang mempunyai IQ Penduduknya ataupun keturunannya rat-rata 140 ke Atas, Albert Einstein adalah seorang Yahudi yang mempunyai IQ 165, Bill Gates Keturunan Yahudi yang mempunyai IQ 155.

Sumber: http://www.lamankongsi.com

No comments: